Sussi i chok: Leos tilstand forværret efter operation

Mandag måtte Leo, den mandlige halvdel af den folkekære gruppe 'Sussi og Leo', opereres for anden gang i hoften, efter han for tre uger siden pådrog sig et hoftebrud efter et fald fra en stige i parrets turbus. Det skriver Her&Nu.

Leos tilstand er dog ikke god, da musikeren har fået nyresvigt.

- Lægerne på Holbæk Sygehus ved ikke hvad der er sket. Han skulle have været overført til Aalborg i den her uge, men nu har han fået nyresvigt, så de beholder ham indtil de har fundet ud af hvorfor. Lægerne siger dog, at det ikke er selve nyrerne der er noget i vejen med, fortæller Sussi til Her&Nu.

Leo blev ellers hofteopereret umiddelbart efter sin ulykke for tre uger siden, men da parret i sidste uge var på Sjælland for at spille en koncert, mærkede Leo et knæk i hoften.

En efterfølgende røntgenundersøgelse viste, at der var et brud på knoglen, der hvor den nye hofte var blevet monteret.

- Han har det godt efter omstændighederne. Han har været i dialyse for at få renset blodet, men han har ikke mange kræfter. Han kan ikke komme op og træne sit ben, som han gerne vil, fortæller Sussi.

I weekenden skal Sussi efter planen spille på Læsø, men er Leo ikke er rask nok til at komme til Nordjyalland søndag, tager hun til Holbæk Sygehus for at være hos ham.

- Jeg savner ham rigtig meget og jeg håber snart han bliver rask. Man siger jo at godt humør betyder meget for hvor hurtigt man kommer sig, og han har sit gode humør, så vi håber på det bedste, lyder det.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip