Suzanne Bjerrehuus raser mod politiet: Lad dog folk tage coke

Bedstemor Bjerrehus har fået nok af, at almindelige mennesker bliver fanget i ordensmagtens utallige fælder.

Det gør hende rasende, når cyklister får bøder på 1000 kroner for at tale i mobiltelefon, og folk bliver stoppet af politiet og kropsvisiteret på Christianshavn i jagten på joints. Eller når kunstnere ikke kan få lov til at tage en bane kokain og kreere store ting, uden de skal ende i politiets søgelys.

Denne kriminaliserings-hetz mod velfungerende borgere har fået Suzanne Bjerrehuus til tasterne på Facebook. Læs hele indlægget nederst.

Hun undrer sig over, at politiet bruger kræfter på den slags i stedet for at fokusere på de virkelige skurke, som ifølge Bjerrehuus er ghetto-beboere, illegale folk, terrorister og militante.    

"Der står betjente på lur alle steder (undtagen i ghettoer hvor der er hårdt brug for dem og politiet har ikke tid, når man ringer, og ingen stopper illegale i lufthavnen osv osv). Og på radioen har jeg lige hørt, at en hel masse pæne velfungerende mennesker nu vil modtage bøder, fordi man hos de hvide bude har fundet frem til deres navne og adresser. Folk er opskræmte og melder sig selv, af skræk for deres arbejdsgiver skal få noget at vide. Nogle har sms'et fra jobbet og bestilt 'pizza' leveret til deres privatadresse", skriver Suzanne Bjerrehuus på Facebook og tilføjer:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Det er hele holdningen, omklamringen, overvågningen, selvretfærdigheden, Big Brother staten, alle småborgerne som bestemmer. Ingen har fantasi til at forestille sig, at en kunstner af og til kreerer store ting med lidt coke. Ja ja det er forbudt, men slap dog af. Brug overvågning på terrorister og militante."
  
Langt de fleste brugere på Facebook har rosende ord til overs for den bramfrie Suzanne Bjerrehuus. Men eksemplet med cyklisterne, der taler i mobiltelefon, splitter folk på Facebook.

"Det er SGU IKKE i orden at køre på cykel og tale i mobil! Det skaber uopmærksomme cyklister, som er livsfarlige i trafikken. Så helt OK med bøde her", skriver Lene Fischermann på Facebook.

Læs hele Suzanne Bjerrehuus's indlæg nedenfor.

 

Dagens Gossip