Suzanne Bjerrehuus raser over nøgenvisitation

Tidligere politiker og foredragsholder Suzanne Bjerrehuus er oppe i det røde felt efter at have set en to uger gammel video fra Christania, hvor politiet nøgenvisiterer en mand for øjnene af skolebørn.  

Videoen, som er filmet af onlinemediet CADOK, viser hvordan politiet i en port på Christianshavn Skole kropsvisiterer en mand, som politiet formoder har stoffer på sig. På et øjeblik ryger både mandens bukser og boxershorts ned om knæene, da politibetjenten vil tjekke de ædlere dele. Imens legede skolebørn lige ved siden af, og enkelte forældre var også vidner til optrinet, da politiet står lige foran skolen.  

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Denne fremgangsmåde har ikke mindst skabt harme hos forældre med børn på skolen, men også flere politikere og debattører lufter deres utilfredshed på sociale medier. Suzanne Bjerrehuus er dybt forarget og skriver på Facebook:

"Total kontrol som i totalitære stater. Føj for satan. Og dette skyldes udelukkende vores politikere, som omdanner Danmark til et DDR-overvågningssamfund. At skulle hive bukserne ned og have politiet til at glo på sine kønsdele. Troede det kun var fanger i fængslerne som blev udsat for det."

LÆS OGSÅ: Politiet: Christianias hashhandel er faldet med 30 pct 

Videre i sit vredesudbrud langer Suzanne Bjerrehuus også ud efter politiets prioritering: 

"Herregud, hvad så om de har en joint eller to? Det er spild af politiets resurser, rent show off. Fat det dog. De hardcore handler alle deres stoffer over nettet. Før en politik der hjælper misbrugere og lader almindelige borgere være i fred for den fuldstændig vanvittige og emsige omklamring. Se dog at fylde politiets tid ud med noget meningsfyldt."  

SE VIDEOEN HER:

 

Dagens Gossip