S!vas har væltet Danmark: Det er så stort

Torsdag aften kunne rapperen S!vas gå på scenen i Bremen Teater i København og lade sig hylde af musikbranchen.

S!vas, der har fået danskerne til at synge med på hits som "d.a.u.d.a." og "Det gode liv", modtog nemlig musikmagasinet Gaffas nystiftede specialpris - en pris, der uddeles af bladets redaktører og gives til en kunstner, der har gjort en ekstraordinær indsats for musikken i året, der gik.

- Det er bare stort. Prisen er jo uddelt af Gaffas redaktører, og de synes åbenbart, at jeg fortjener at vinde, siger rapperen ydmygt.

- Deres begrundelse var, at jeg har haft indflydelse på sproget og kulturen, og det er alt det, jeg har prøvet på. Så det er en stor anerkendelse, og det er rigtig fedt, siger han.

Rapperen, der lyder det borgerlige navn Sivas Torbati, er dansk-iraner og vokset op i Brøndby Strand. Han er blevet kendt for sine sangtekster, hvor han udbreder slangsproget, han og hans venner taler med hinanden, og i 2014 har det nærmest været umuligt at komme uden om ham.

- Det har været et vildt år. Helt skørt. Det har været året, hvor jeg fik mit gennembrud. Nu må vi se, om 2015 bliver endnu bedre, siger rapperen, der i det nye år får travlt med turné og festivaljobs.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip