Svend druknede i Caribien: Han forsøgte at redde amerikansk borgmester

En tragedie ramte en dansk familie i der caribiske ferieparadis St. Croix.

Her mistede en dansk mand livet, mens han forsøgte at redde den amerikanske borgmester Tedd Wallace, skriver Hometownlife.com.  

Ifølge BT er identiteten på den dræbte den 70-årige Svend Hill-Madsen, der var pensioneret lektor fra Randers Statsskole. 

Den amerikanske borgmester fra South Lyon i USA blev søndag fanget i bølgerne på stranden ved spa- og feriestedet Renaissance St. Croix Carambola. Svend Hill-Madsen ilede borgmesteren til undsætning, men døde i forsøget på at redde ham.

Læs også: Hendes søn døde for 18 år siden - nu hører hun hans hjerte slå

En tredje mand, som klatrede på stenene i nærheden, kom derefter til hjælp. Det lykkedes ham at trække Tedd Wallace op af vandet, men han kunne ikke redde den 70-årige tidligere lektors liv.

Ifølge den reddede borgmester røg Svend Hill-Madsen pludselig ned under vandet. Han ved ikke, om han fik et hjerteanfald eller lignende.

Tirsdag morgen fortalte den rørte borgmester om den frygtelige tragedie til St. Croix Avis.

“De er begge helte,” sagde han.

BT skriver, at Svend Hill-Madsen var af sted på ferie med sin hustru. De skulle have været på den tidligere danske koloni i tre uger, men fik altså ferien afbrudt på den mest hjerteskærende vis.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip