Svensk fodboldklub politianmelder mulig matchfixing

Matchfixing er et voksende problem i Europa, og i øjeblikket er svensk fodbold ramt af en sag om mulig svindel med fodboldkampe i de lavere divisioner.

Den svenske fodboldklub Landskrona har mistanke om, at der er blevet gjort forsøg på matchfixing i nogle af klubbens kampe.

Landskrona har derfor anmeldt sagen, som drejer sig om flere kampe, til politiet, fortæller Sveriges radiokanal P4 Malmöhus.

Landskrona har truffet afgørelsen efter at have rådført sig med det svenske fodboldforbund, som er klar til at hjælpe i efterforskningen sammen med det europæiske fodboldforbund (Uefa).

- For at komme til bunds i dette må vi politianmelde sagen, således at myndighederne kan gå ind og påbegynde efterforskningen, siger Landskronas sportschef Mats Aronsson ifølge nyhedsbureauet TT.

For nylig blev to spillere udelukket af Landskrona på grund af mistanke om, at de kan have påvirket et kampresultat.

Det statslige spilselskab Svenska Spel har tidligere valgt at lukke for alt spil på Landskronas kampe efter at have opdaget afvigende spillemønstre.

Landskrona er i fare for at rykke ned fra den næstbedste svenske fodboldrække Superettan på grund af svigtende sportslige resultater.

/ritzau/

 

Dagens Gossip