Svensk landstræner udtager skadet Zlatan til EM-kamp

Var man det mindste i tvivl om Zlatan Ibrahimovic' betydning for det svenske landshold, understregede Sveriges landstræner, Erik Hamrén, den mandag.

Den tidligere AaB-træner udtog Zlatan Ibrahimovic til de forestående landskampe, selv om Paris Saint-Germain-stjernen ikke har været i kamp siden september og endnu ikke er klar til at indgå i træningen med resten af den franske mestertrup.

Det, håber Hamrén, er et spørgsmål om tid.

- Jeg talte med ham (Zlatan) i slutningen af sidste uge, og da var han positiv. Vi bestemte os for at udtage ham. Min forhåbning er, at han er klar til at træne igen i løbet af denne uge, siger Erik Hamrén ifølge det svenske nyhedsbureau TT.

Han har et alternativ mindre at trække på til angrebspladserne, da Brøndby-spilleren Johan Elmander har valgt ikke at være til rådighed i denne omgang.

Den danske Superliga er repræsenteret ved tre spillere i den svenske trup; Mikael Antonsson, Pierre Bengtsson og Alexander Kacaniklic, der alle optræder for FC København.

Sverige møder 15. november Montenegro i EM-kvalifikationen, og fire dage senere venter Frankrig i en testkamp.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip