Svensk model mødte mand på Facebook: Blev indespærret voldtaget i seks måneder

En 23-årig svensk model er blevet fundet i et hus lidt uden for Milano, hvor hun er blevet holdt indespærret, tævet og voldtaget gennem de seneste seks måneder, skriver det italienske nyhedsbureau Ansa

Den 23-årig svenske kvinde anede ikke nogle uråd, da hun blev kontaktet af en 42-årig mand på Facebook, men det viste sig at være begyndelsen på hendes livs mareridt. 

Kvinden opholdt sig ligesom manden i Milano, hvor hun forsøgte at få en karriere som model. Da manden tog kontakt til hende på Facebook, hvor han præsenterede sig som en agent, der kunne skaffe hende aftaler med de store modehuse, besluttede hun sig for at mødes med ham. 

Her overtalte han den 23-årige til at følge med til sit hus, hvor han spærrede hende inde og mishandlede hende gennem seks måneder indtil hun blev reddet af italiensk politi lørdag morgen. 

Politiet fandt frem til kvinden, fordi naboerne havde klaget over, at en kvinde skreg, men da de kom frem forsøgte manden at afvise dem ved at sige, at der bare var tale om uoverensstemmelser i parforholdet. Politiet valgte dog alligevel at tvinge sig ind i lejligheden, hvor den fandt den skrækslagne 23-årige svenske pige med blå mærker over hele kroppen. 

For ikke at vække mistanke havde manden givet kvinden lov til at have sporadisk kontakt med sin familie over Skype, hvor hun dog kun måtte tale engelsk, så han kunne styre samtalerne. 

Den 42-årige gerningsmand er tidligere blevet dømt for en lignende mishandling af en hviderussisk kvinde, skriver avisen La Repubblica

 

Dagens Gossip