Svensk politi slog til mod skægklub

Svensk politi modtog lørdag eftermiddag en opringning fra en nervøs borger, da vedkommende havde set en gruppe mistænkelige mænd i et naturskønt område ved byen Gränna i et sydøstlige Sverige.

Den opmærksomme borger havde ved Brahehus slotsruin lagt mærke til en større forsamling af omkring 30 mænd.

Alle mændene havde fuldskæg, og de stod alle og poserede foran et kamera med et sort flag som et væsentligt element i fællesbilledet.

Motoviet på fanen var to krydsede sabler, og den nervøse borger frygtede, at der var tale om medlemmer af terrorbevægelsen Islamisk Stat.

Læs også: 8 gode grunde til at gro et skæg

Men det naturskønne område i Sverige var ikke ved at blive en af den blodtørstige bevægelses såkaldte islamiske kalifat. Det skriver Dagbladet.

Da politiet ankom til slotsruinen stod de 30 skæggede mænd fortsat og poserede foran kameraet, og ordensmagten kunne hurtigt konstatere, at der blot var tale en foreningen med interesse i skægvækst.

De 30 mænd er alle medlemmer af Bearded Villains Sverige, der er et et filantropisk broderskab med dybe internationale rødder. Af værdier i broderskabet kan nævnes ligestilling og bekæmpelse af mobning og ikke mindst interessen for skæg, hvilket jo er – ja, undskyld – meget skægt... 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Yesterday, we had our Bearded Villains flag shoot at a castle ruin called Braehus. In the middle of the shoot, two...

Posted by Andreas Fransson on 11. oktober 2015

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip