Svensk storbedrager fældet af selfie

Han lænsede næsten 100 personers konti for hundretusindvis af kroner, og fyrede pengene af på rejser og lækre hoteller, men hans glæde ved at tage selfies af sig selv på rejserne, har nu ført til, at svensk politi står med stærke beviser mod bedrageren, skriver Expressen

- Han troede aldrig, han ville blive fanget, siger anklageren i sagen, Jennifer Hasselroth. 

Den 25-årige lænsede kreditkort for over 300.000 danske kroner, og brugte flere kreative metoder til at lave pengeoverførsler online, ifølge politiet. Men han begyndte at blive skødesløs med at skjule sin tyverier, og da han bookede et hotel i Polens hovedstad Warszawa med et stjålet kreditkort, kom politiet på sporet af ham. 

Da han blev anholdt sidste år beslaglagde politiet hans computer og telefon, og det var på sidstnævnte de stærkeste beviser mod ham dukkede op. 

- En af hans rejser gik til Polen, hvilket han benægter, men på hans telefon fandt vi billeder af ham ved flere monumenter i byen på præcis de datoer, hotellet var booket, siger Jenny Hasselroth.

Den 25-årige storbedrager er nu dømt en betinget fængselsdom, og han skal betale små 200.000 kroner i erstatning til de berørte personer og banker.  

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip