Svensk straffe-skurk: Et dårligt straffespark

Svenskeren Sebastian Larsson var skurken, da Sverige torsdag måtte nøjes med 1-1 i EM-kvalifikationskampen mod Rusland hjemme på Friends Arena i Stockholm.

Larsson misbrugte et straffespark allerede efter 13 minutter. På det tidspunkt førte russerne 1-0 på scoring af Alexander Kokarin.

- Et straffespark, som ikke går ind, er vel et dårligt straffespark, siger han ifølge nyhedsbureauet TT.

Svenskeren sparkede til venstre, men i en højde, hvor målmand Igor Akifejev overhovedet ikke havde problemer med at redde.

- Desværre bestemte jeg mig denne gang, inden jeg sparkede. Det gør jeg nogle gange. Andre gange gør jeg ikke.

- Bagefter er det let at se, at jeg ikke skulle have bestemt mig, før målmanden bevægede sig, og så bare have rullet bolden ind i det modsatte hjørne, siger han videre.

Det var svenskernes anden uafgjorte EM-kvalifikationskamp, og det var anden gang, at Sebastian Larsson var involveret i et straffespark.

I den første kamp mod Østrig begik Sebastian Larsson det straffespark, som Østrig scorede på og fik 1-1.

Sverige har således to point for to kampe inden søndagens kamp mod miniputterne fra Luxembourg, som torsdag klarede 0-0 hjemme mod Montenegro.

- Slår vi Liechtenstein hjemme, så har vi pointmæssigt fået en helt ok start på kvalifikationen, men i forhold til vores eget spil, er der en del tilbage at ønske, siger Sebastian Larsson.

Svenskernes superstjerne Zlatan Ibrahimovic var skadet og ikke med torsdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip