Sverige holder vejret: Endnu en 17-årig pige er forsvundet på mystisk vis

Tre pigers forsvinden i midtsverige vækker lige nu undren og angst hos både politi og borgere. 

17-årige Lisa Holm forsvandt på mystisk vis efter at have været på arbejde i weekenden. Sagen minder om en tidligere sag fra 1992, hvor den 22-årige kvinde Helena Andersson forsvandt. Sidstnævnte kvinde blev aldrig fundet. Dertil kommer, at endnu en 17-årig pige, Siré Touray, nu meldes savnet lidt længere nord på i området omkring Avesta, ifølge Aftonbladet

Denne sidste sag har ikke umiddelbart samme lighedstegn, som de to første har, men alle eventuelle sammenfald skal undersøges til bunds, forsikrer politiet. 

De tre sager er forløbet på følgende vis:

Læs også: Svensk Politi frygter, at 17-årige Lisa er blevet bortført

Lisa Holm
Søndag aften den 7. juni forsvandt 17-årige Lisa Holm. Tirsdag valgte svensk politi at efterlyse pigen, som de frygter er blevet bortført.

Lisa var på vej hjem fra den cafe, hvor hun arbejder i byen Lidköping midt i Sverige. Det sidste livstegn fra hende var en sms, som hun sendte til sine forældre klokken 18:23, hvor hun meddelte dem, at hun var på vej hjem fra jobbet.

Politi og frivillige fra gruppen Missing People har siden hen fundet en række spor - herunder hendes knallert, der stod parkeret med nøglerne i ude foran den café, hvor hun arbejder. De har også fundet en knallerthandske lidt længere væk, der formodentligt tilhører pigen, samt nogle spor, som politiet endnu ikke vil oplyse, hvad er.

Siré Touray
Onsdag aften forsvandt endnu en pige, Siré Touray, i området omkring Avesta i Västmanland, da hun var på vej med bussen til sit hjem i Norberg.

Hun fortsatte ifølge et vidne mod byen Fagersta, som er længere væk, end hun skulle have været af bussen. Hun er 17 år, 160 centimeter høj, har sort hår, og ser ud som på billedet i galleriet nedenfor. Hun er lettere handicappet og autistisk og tager umiddelbart ikke selv kontakt til fremmede. Det skriver Nyheter24.

Politiet ser umiddelbart ingen sammenhæng mellem de to sager, men eftersøger alligevel pigen vidt og bredt af frygt for, at det værste er hændt.

Helena Andersson
Politiet undersøger lige nu sammenfaldene mellem Lisas forsvinden i søndags og en lignende sag fra 1992, hvor den svenske pige, Helena Andersson på 22 år, forsvandt.

Det skete efter en nat på Stadshotellet i Mariestad. Dengang fandt man pigens ringe, sko samt en knallerthandske, men aldrig kvinden selv.

- I begge tilfælde drejer det sig om piger, som er forsvundet på mystisk vis, siger kriminalkommissær Lars Johansson, som efterforsker sagerne til Expressen.se.

Afstanden mellem Lisas forsvindingssted og Helenas er mellem 30 og 40 kilometer.

Helena Andersson gik alene hjem igennem et skovområde, og et vidne beretter, at vedkommende hørte en kvinde skrige, mens en bil kørte væk på samme tid, som politiet formoder, at kvinden forsvandt.

Der er cirka 40 kilometer mellem de steder, hvor Lisa og Helena forsvandt.

Politiet forsikrer, at de vender hver en sten i sagerne og kigger efter eventuelle lighedstegn mellem deres forsvinden.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip