Sverige starter med tre nye spillere mod Danmark

Det svenske fodboldlandshold har lavet tre ændringer til tirsdagens udekamp mod Danmark.

Nye i startelleveren er Erik Johansson, Pierre Bengtsson og Sebastian Larsson.

Ingen af de tre startede inde, da Sverige vandt 2-1 i lørdagens opgør i Stockholm. Den samlede vinder går videre til EM i Frankrig næste sommer.

Erik Johansson kom allerede ind i den første kamp mod Danmark, da FC København-stopperen Mikael Antonsson udgik med en skade efter en halv time.

Til venstre for sig får Johansson en ny venstreback, og det bliver den tidligere FCK-spiller Pierre Bengtsson. I lørdags spillede Martin Olsson pladsen, men Norwich-backen har været plaget af sygdom i de seneste dage.

Endelig har den svenske landstræner, Erik Hamrén, valgt at bænke Jimmy Durmaz. I stedet for Durmaz har Sunderland-spilleren Sebastian Larsson fået chancen i højre side af midtbanen.

Helt i front starter stjerneangriberen Zlatan Ibrahimovic, som scorede til 2-0 i den første kamp. Ved siden af sig har PSG-profilen igen fået selskab af Marcus Berg.

Sverige starter med følgende 11 mod Danmark (4-4-2):

Andreas Isaksson - Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Erik Johansson, Pierre Bengtsson - Sebastian Larsson, Oscar Lewicki, Kim Källström, Emil Forsberg - Zlatan Ibrahimovic, Marcus Berg.

Kampen går i gang tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/

 

Dagens Gossip