Svigermor om anklager: Det er ren og skær fantasi

Vidneforklaringer fra mor og datter mod en 34-årig mand, der er tiltalt for vold, frihedsberøvelse og voldtægt, står i skarp modsætning til, hvordan mandens mor har oplevet begivenhederne.

Det kvindelige offer - mandens daværende kæreste - og den ældste af kvindens to døtre har tidligere onsdag i Retten i Nykøbing Falster forklaret, hvordan manden, SD, holdt dem indespærret i en campingvogn i 53 dage, mens han angiveligt voldtog og udøvede vold mod kvinden.

De anklager har dog ifølge den tiltaltes mor, der har haft en del kontakt til alle involverede, ingen gang på jord.

SD's forsvarer, advokat Martin Leth Hansen, spørger moderen, om hun har nogen vurdering af, om kvinden og døtrene har været udsat for frihedsberøvelse.

- Det er ren og skær fantasi, og det er på grænsen til det psykotiske, det hun finder på, siger SD's mor, der ikke bor langt fra, hvor campingvognen har holdt i københavnsområdet.

- Det er løgn. Det passer overhovedet ikke. De har sågar været henne og spise hos mig i løbet af det tidsrum.

Den ældste af kvindens døtre har tidligere onsdag kaldt SD's mor for "dejlig" og "sød" og påpegede samtidig, at hun og søsteren havde et godt forhold til hende.

Enden på de 53 dages indespærring i campingvognen kulminerede ifølge anklagerne, da kvinden en dag gik igennem mange timers helvede, hvor SD bankede hende.

Til sidst blev han så udmattet, at kvinden og børnene så en mulighed for at flygte.

Kvinden fandt senere i forløbet ud af, at hun var gravid, og SD fik overtalt hende til at genoptage kontakten 14 dage senere med løfte om bedre tider. Men volden fortsatte ifølge kvindens forklaring.

Hun endte med at abortere på grund af tæskene, og først herefter tog hun kontakt til politiet.

Sagen fortsætter fredag, hvor der ventes at falde dom.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip