Swanseas-formand letter på låget efter Laudrup-fyring

Det er stadig uklart, hvad der præcis var årsagen til, at Michael Laudrup tidligere på ugen blev fyret som manager for Premier League-klubben Swansea.

Hverken Laudrup selv eller klubbens bestyrelsesformand Huw Jenkins har haft lyst til at tale om bruddet, men i kampprogrammet til dagens lokalopgør mod Cardiff løfter Jenkins alligevel lidt af sløret for sine tanker.

Han skriver i forordet, at det ikke var nogen let beslutning at sige farvel til danskeren.

- Denne uges beslutning var en af de sværeste, vi har været nødt til at træffe, for der er rigtig meget på spil.

- At skifte manager midt i sæsonen er ikke altid et klogt valg, med mindre selvfølgelig at der er gode grunde og en klar grund.

- Som bestyrelse har vi fra dag til dag vurderet hvert aspekt omkring den måde, som vores førsteholdstrænere og truppen arbejdede på.

- Uden at gå i detaljer, var det klart for os alle, at de stærke principper, som vi har haft i Swansea over de 10 seneste år, langsomt var ved at smuldre.

- Kun tiden kan vise, om timingen var rigtig, men i sidste ende var vi nødt til at komme tilbage til det basale for klubbens bedste.

- Vi er nødt til at arbejde sammen med en stærk tro på, at vi kan konkurrere med alle i alt, hvad vi gør, hedder det i programmet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip