Syg Sara Slott melder afbud til Diamond League-stævne

Fredagens Diamond League-stævne i Doha bliver uden deltagelse af den danske atletikdronning Sara Slott Petersen.

Hun har været syg siden ankomsten til en træningslejr i Italien for snart ti dage siden og mener derfor ikke, at det giver mening at rejse til Doha for deltage i 400 meter hæk.

- Jeg har ligget med feber de første par dage og har nu i en uge måtte droppe min træning grundet (formentlig) en virus i halsen, som jeg simpelthen ikke kan komme af med.

- Jeg hoster som en havnearbejder med en stor trang til smøger, hver gang jeg laver noget med lidt puls på – for eksempel at cykle eller jogge. Så at sætte næsen op efter en 400 meter konkurrence er noget optimistisk, skriver Sara Slott på sin Facebook-side.

Slott er en af de store danske medaljehåb ved OL i Rio til sommer. Håbet knytter sig netop til hendes evner på 400 meter hæk, efter hun ved VM i Beijing sidste år blev nummer fire i disciplinen.

Midt i ærgrelsen over afbuddet til Doha minder hun da også om, at sæsonen først kulminerer senere på året.

- Jeg glæder mig til at se, hvordan løbet udvikler sig, og hvem der ligner, de kommer med et ekstra gear i år. Men det er også vigtigt at huske, at sæsonen er kun lige begyndt, og det er ikke vigtigt, hvem der løber hurtigt i maj måned, lyder det fra Slott.

/ritzau/

 

Dagens Gossip