Sygeplejerske bliver sigtet igen: Udsatte datter for fare

En sygeplejersker fra Nykøbing Falster, der er sigtet for drab og drabsforsøg, bliver nu også sigtet for at udsætte sin egen datter for fare.

Det skriver Ekstra Bladet, som har talt med anklager Michael Boolsen.

- Det er anklagemyndighedens opfattelse, at hun forsætligt har udsat sin datter for fare, siger Michael Boolsen til Ekstra Bladet.

Den 31-årige kvinde er i forvejen sigtet for at stå bag fire drab og et drabsforsøg på patienter, mens de har været indlagt på Nykøbing Falster Sygehus.

Under efterforskningen har politiet taget prøver fra kvindens hår. Det har de ifølge avisen gjort for at finde ud af, om hun har haft et medicinmisbrug gennem de seneste år.

Politiet har samtidig taget en prøve fra datterens hår, som er syv år. Her fandt politiet spor efter Zopiklon, der er et kraftigt og afhængighedsskabende sovemiddel.

- Det er en type medicin, der gives i pilleform, men det er usædvanligt, at et barn har fået medicinen, siger Michael Boolsen til Ekstra Bladet.

Der blev også fundet Zopiklon i sygeplejerskens eget hår. Politiet mistænker kvinden for selv at have givet datteren det kraftige sovemiddel. Hvorfor den 31-årige kvinde skal have gjort det, er uklart.

Men det er også muligt, skriver Ekstra Bladet, at hun blot ville have datteren til at sove længe og godt.

Sygeplejersken har siddet varetægtsfængslet siden begyndelsen af marts. Hun nægter sig skyldig.

/ritzau/

 

Dagens Gossip