Sygeplejerske ledte efter deprimerede folk og fortalte dem, hvordan de kunne begå selvmord

Den 52-årige amerikaner William Melchert-Dinkel optrådte på nettet som en kvindelig sygeplejerske og hjalp bl.a. en britisk mand med at tage livet af sig selv. Nu er den tidligere sygeplejerske blevet dømt for sin medvirken til selvmord. Det skriver Metro.

William Melchert-Dinkel gav i 2005 den 32-årige brite Mark Drybrough specifikke instruktioner til, hvordan man kan begå selvmord, har en domstol slået fast. Og Mark Drybrough tog sit eget liv senere i 2005.

Læs også: Ny forskning: Diabetes kan gås væk

Den 52-årige sygeplejerske ledte efter deprimerede personer på netet, og det var her han stødte på afdøde Mark Drybrough og en 18-årig canadiske kvinde Nadia Kajouji, som han også er dømt for at forsøge at hjælpe med selvmord. Nadia Kajouji tog sit eget sit eget liv i 2008.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Allerede i 2011 blev William Melchert-Dinkel dømt og fængslet for sin medvirken, men den beslutning blev omstødt af højesteret på grund af lovændringer. Derfor skal den tidligere sygeplejerske dømmes for sin forbrydelse igen - det sker i oktober.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip