Sygeplejerske slår alarm: Jeg gik grædende hjem fra arbejde

“Undskyld til sygeplejersken, som jeg pressede til at blive, selvom hun var helt opbrugt, Undskyld til sygeplejersken jeg fik til at græde ved at kritisere, hvordan de håndterede sygemeldingen, Undskyld til lægen, som var presset i forvejen og Undskyld til patienterne og de pårørende, som jeg føler, at jeg har forsømt.”

Sådan skriver Kirsten Pia Pedersen til sidst i et opslag på Facebook.

Opslaget er blevet delt næsten 3.500 gange. Sygeplejersken beskriver en helt almindelig arbejdsdag med underbemanding. Med patienter, der ikke er plads til, og syge og døende, som ikke får en passende pleje.

“Jeg har mistet gejsten og viljen til at kæmpe for patienterne, og ja jeg har endda fortrudt mit valg af uddannelse, hvor meget det end piner mig at sige,” skriver sygeplejersken, som gik grædende hjem fra arbejdem hvor alt havde sejlet.

Læs også: De mærkeligste ting, læger har måttet forklare patienter

Ifølge MetroXpress genkender man i Dansk Sygeplejeråd kritikken.

- Vi får for tiden langt flere henvendelser fra sygeplejersker, som beskriver, hvordan de skal tage ansvar for fuldstændigt utilstrækkelige forhold, som bunder i en økonomistyring, som er helt forkert i forhold til det stigende antal meget syge patienter på danske sygehuse - ikke mindst på de mange medicinske afdelinger, siger sygeplejerskernes formand.

Læs om Kirsten Pia Pedersens kaotiske aften nedenfor.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Kirsten Pia Pedersen.

 

 

Dagens Gossip