Syv ægteskaber følges i syv år i ny dokumentarserie

Elo Christoffersen

11 år siden

|

19/06/2013

Dagens topnyheder

"De 7 bryllupper" er en ny, stor dokumentarserie på TV2, som skildrer syv forskellige ægteskaber rundt omkring i Danmark - fra selve brylluppet og de følgende syv år.

Serien, som er en slags kærlighedskrønike - en Danmarkshistorie set gennem ægteskabet, får premiere på TV2 i efteråret, og planen er at sende syv programmer hvert år de næste syv år.

- Det bliver en stor og ambitiøs serie, som har et meget positivt og livsbekræftende udgangspunkt - nemlig kærligheden, og hvad der skal til for at fastholde den i ægteskabet. Gennem syv forskellige par vil vi opleve og lære, hvordan man holder sammen som par med alle de udfordringer, som hverdagen og livet nu en gang giver, siger dokumentarredaktør Lasse Bjerre fra TV 2.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

I dokumentarserien kommer seerne tæt på parrene og deres liv sammen i medgang og modgang. Hvordan får man et parforhold og ægteskab til at fungere fra det dejlige bryllup og frem til den berømte syvårs-krise i et land, hvor 43 procent af alle ægteskaber ender i en skilsmisse?

Fra 2006-2012 blev der fejret 229.720 bryllupper i Danmark, men i samme periode falmede romantikken og kærligheden for hele 102.697 ægtepar, som gik hver til sit.

Producenterne er i øjeblikket ved at finde de syv par til serien.