Szhirley driller sangbabe med kæmpebryster

Det er ikke bare maven, der er vokset på sangerinden Saseline Sørensen de seneste otte måneders tid.

Den højgravide skønhed har også fået en betydelig større barm end normalt.

Men det er ikke kun mændene, der har lagt mærke til hendes forpartis imponerende vokseværk. Også sangkollegaen og veninden Szhirley har fulgt med i deres udvikling.

Og nu kan den danske sangerinde ikke holde sin begejstring for sig selv mere. Szhirley har derfor slået et billede op på sin Instagram-profil, hvor hun driller Saseline Sørensen med hendes store, mælkefyldte bryster.

På billedet sidder de to veninder sammen med Szhirleys lille søn og to andre veninder, hvoraf den er ene er stylisten Nicci Welsh.

Og jo, Saseline har en noget nedringet bluse på.

- Nu er det snart ikke mere mig, der deler ud af den lunkne lynlatte direkte fra tap. Sase (Saseline Sørensen red.) er godt på vej med det lille mejeri, hun er i gang med at producere, skriver Szhirley og efterfølger med hashtags med sætninger "slap af folkens" og "det er kærligt ment".

Det varer da heller ikke længe, før Saseline Sørensen skal dele ud af sine bryster. Med termin 18. februar er der nemlig kun cirka en måned, til hun skal føde. 

Szhirley selv fik sit andet barn i foråret 2014. Man kan derfor sige, at der tale om en form for tronskifte på brystfronten.

Det er kæresten og entreprenøren Michael Dreyer, der er far til Saseline Sørensens barn.

Den 32-årige sangerinde er allerede mor til drengen Sean, som hun har med den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein.

Se billedet, hvor Szhirley driller Saseline her: http://instagram.com/p/x6coaICgyS/?modal=trueNewspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip