Tårer i Vild med dans: Seerne var ikke med os

Der var masser af kram og trøstende ord fra de andre deltagere, da skuespilleren Sami Darr og danseren Patricia Tjørnelund røg ud som det første par i Vild med dans.

Det var også et tydeligt berørt dansepar, der forlod konkurrencen fredag aften.

- Jeg er lidt skuffet over at ryge ud nu. Jeg synes, at jeg gav den alt, hvad jeg havde. Jeg ville ønske, at jeg havde en mulighed for at komme videre og bevise, at det godt kunne være gået bedre, siger Sami Darr, da Ritzau Fokus møder ham efter showet.

Parret havde dog forberedt sig på, at det kunne være sidste aften for dem på dansegulvet. Sidste gang høstede parret nemlig kun fire point i alt fra dommerne.

- Det er jo ikke fordi, at vi lå i toppen, så på den måde er det ikke chokerende, at vi ryger ud i dag. Vi havde forberedt os på, at det kunne ske. Men man er jo glad for at være her, så det er ikke sjovt, siger danseren Patricia Tjørnelund, der havde svært ved at holde tårerne tilbage.

Parret havde også forbedret sig siden sidste fredag, og denne gang fik de ni point af dommerne for deres salsa. Det var dog ikke nok til at redde dem. De mener begge to, at de skulle have brugt de sociale medier noget mere.

- Der er desværre ingen af os, der har været ret aktive på de sociale medier, og derfor har vi heller ikke fået seerne med, siger Patricia Tjørnelund og bliver afbrudt af sin partner.

- Det vil i hvert fald være mit råd til andre deltagere, at de sociale medier også er en vigtig del, siger han.

Selvom den 37-årige skuespiller blev den første til at forlade det populære danseprogram, så er han glad for, at han gav dansen et forsøg.

- For en måned siden kunne jeg slet ikke høre takter, så jeg har lært en del. Jeg er glad for at have haft Patricia som partner. Hun har samlet mig op fra bunden og arbejdet hårdt, siger han og tilføjer:

- Hvis jeg kommer ud på et diskotek, så tør jeg i det mindste at danse nu. Det gjorde jeg ikke tidligere.

De resterende 11 par er igen på dansegulvet næste fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip