Tårevædet afsked: ‘I må ikke være kede af, jeg er død’

12/08/2014 19:00

Redaktionen

Nyheder

Mest læste i dag

- I må ikke være kede af, jeg ikke er her længere, for nu er min smerte væk.

Sådan indleder den nu afdøde 21-årige Brett Robertshaw fra Blackpool i England en blogpost, som er blevet offentliggjort efter hans død. Indlægget er sandsynligvis blevet planlagt frem i tiden. Det skriver Daily Mail.

Brett Robertshaw blev fundet død på sit soveværelse af sin tante tilbage i juli.

LÆS OGSÅSoldaters selvmord skaber bekymring i Sydkorea

Den 21-årige mand var en meget talentfuld musiker, men han var også dybt deprimeret. På sin blog skrev han blandt andet:

- Jeg har ikke følelser tilbage. Heller ikke over for min familie eller venner. Ligemeget, hvor meget godt, der sker for mig, så mærker jeg det ikke. Sandheden er, at jeg har haft lyst til at begå selvmord lige siden gymnasiet. Det eneste, der har fået mig

til at overleve de sidste seks år, har været tanken om, at jeg altid kunne ende det ved at tage mit eget liv. Måske virker det mærkeligt, men jeg ser døden som min bedste ven.

LÆS OGSÅ: 15-årige Elle begik selvmord: Hør hendes skjulte råb om hjælp

Mandens mor, Cheryl, er i øjeblikket i dyb sorg over tabet af sin elskede søn, men nu har hun givet sig i kast med en kamp for at tackle smerten.

- Hvis bare folk kendte noget mere til psykiske problemer. Og hvis det bare ikke var så tabu-belagt. Vi har brug for, at samfundet accepterer den slags mentale problemer, siger Cheryl.

Politiet har valgt ikke at efterforske sagen, da man er overbevist om, at Brett Robertshaw begik selvmord.