Tænk dig om: Her er de 4 klammeste steder at have sex

Du risikerer at have hundredevis af “tilskuere”, hvis du har sex på visse offentlige steder. Vi taler ikke om tilfældige forbipasserende mennesker, der hujer og klapper eller evt. råber af jer, men om små, slimede bakterier.

Selvom det kan være frækt at have sex på et offentligt sted, bør du overveje det udvalgte sted nøje. Norovirus, lortebakterier og MRSA er blot nogle af de tilstedeværende, I risikerer at krydse klinger med under akten.

Det skriver Womens Health, der har talt med mikrobiolog ved Arizona Universietet, Charles Gerba, om de klammeste steder, man kan have offentlig sex.

Disse steder er ifølge ham værst:

1) Mile-high club
Det kan godt være, at du altid har drømt om at knalde på et fly. Men det lille toilet er velbesøgt af diverse flypassagerer, og det betyder, at risikoen for E.Coli-bakterier på din hud er forholdvis høj, hvis du boltrer dig på den lille plads.

2) Omklædningsrum
Fitnesscenteret er fyldt med en hel del svedende mennesker, og desuden er omklædningsrum en velbevarende container af MRSA, norovirus (der giver myllerbæ), ringorm og meget andet ubehageligt. Derfor: Lad være eller sprit af.

3) Biografer:
Tror du, at håndtagene på sæderne bliver vasket tit? For slet ikke at tale om de klistrede gulve? Så tro om. Til gengæld er biografsæder et glimrende opholdssted for bl.a. stafylokokker. Nammenam.

4) Stranden
Varme, halvnøgne kroppe og sommer. En tur på stranden kan nemt invitere til hed sex, men du bør lige holde dig for øje, at fugleklatter, skrald og kloakvand kan være spredt ud over stranden, og at det gør sandet mere beskidt end vandet. Ofte er de små sandkorn dermed i en klam symbiose af bakterier, der kan efterlade jer med diarré, infektioner og udslæt. 
 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip