Tæskehold overfaldt to mænd: Én i livsfare efter grov vold

Skrevet af admin

20/03/2013
Et tæskehold tog tirsdag aften på turné i Lemvig. Først opsøgte de én mand og bankede ham sønder og sammen, og kort tid efter troppede de op på en anden adresse i byen og overfaldt en anden.Det ene af ofrene, en 25-årig mand, er i livsfare blandt andet på grund af alvorlige skader i hovedet. Det andet, en 37-årig mand, fik ikke helt så hård en medfart, og han er ikke indlagt på hospitalet.Det bekræfter vicepolitikommissær Lillian Jensen fra Holstebro Politi overfor bt.dk.- Vi kan ikke sige så meget mere om sagen på nuværende tidspunkt. Vi har endnu ikke noget motiv til volden, og jeg kan heller ikke komme nærmere ind på, hvorvidt mændene kender hinanden i forvejen, siger hun.  Det første overfald startede 19.45, og da voldsmændene var færdige der, opsøgte de den anden mand på hans bopæl.Kort efter blev tre mænd anholdt, og de bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af dagen.

Mest læste i dag

Et tæskehold tog tirsdag aften på turné i Lemvig. Først opsøgte de én mand og bankede ham sønder og sammen, og kort tid efter troppede de op på en anden adresse i byen og overfaldt en anden.

Det ene af ofrene, en 25-årig mand, er i livsfare blandt andet på grund af alvorlige skader i hovedet. Det andet, en 37-årig mand, fik ikke helt så hård en medfart, og han er ikke indlagt på hospitalet.

Det bekræfter vicepolitikommissær Lillian Jensen fra Holstebro Politi overfor bt.dk.

- Vi kan ikke sige så meget mere om sagen på nuværende tidspunkt. Vi har endnu ikke noget motiv til volden, og jeg kan heller ikke komme nærmere ind på, hvorvidt mændene kender hinanden i forvejen, siger hun.  

Det første overfald startede 19.45, og da voldsmændene var færdige der, opsøgte de den anden mand på hans bopæl.

Kort efter blev tre mænd anholdt, og de bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af dagen.