Tæt Super Bowl i vente på søndag

PA

389 uger siden

|

27/01/2017
Nedtællingen er i gang. På næste søndag gælder det Super Bowl LI, når New England Patriots og Atlanta Falcons tørner sammen. Sæsonens to bedste hold – vil mange naturligt nok mene – tørner sammen i Houston, Texas. Ifølge bookmakerne tegner det sågar til en tættere duel end de forrige år, når Tom Brady & co. har chancen for at sætte endnu en titel på CV’et. Selvom duellanterne i Super Bowl altid findes via et hårdt og intensivt grundspil samt et nervepirrende slutspil med knald-eller-fald kampe, plejer bookmakerne ofte at kunne udpege en forholdsvis klar favorit i finalen. I år ser det dog ud til at være en tand tættere. New England Patriots vurderes som svag favorit til odds 1,70 af bookmakerne. Det svarer til cirka 58% chance, mens man også forvente, at mange blindt vil oddse på Patriots på grund af deres popularitet. Atlanta Falcons vurderes derimod til at have 42% chance. Bookmakerne giver her omkring odds 2,40. Man kan dog også – hvis man ikke kan udpege vinderen – kigge på mange af de andre odds på Super Bowl. Her er et væld af specials, statistik-spil og naturligvis Most Valuable Player (MVP). Du kan forvente at finde over 300 spilmuligheder på Patriots – Falcons. Kampen spilles natten til søndag d. 6. februar 2017.

Dagens topnyheder

Nedtællingen er i gang. På næste søndag gælder det Super Bowl LI, når New England Patriots og Atlanta Falcons tørner sammen. Sæsonens to bedste hold – vil mange naturligt nok mene – tørner sammen i Houston, Texas. Ifølge bookmakerne tegner det sågar til en tættere duel end de forrige år, når Tom Brady & co. har chancen for at sætte endnu en titel på CV’et.

Selvom duellanterne i Super Bowl altid findes via et hårdt og intensivt grundspil samt et nervepirrende slutspil med knald-eller-fald kampe, plejer bookmakerne ofte at kunne udpege en forholdsvis klar favorit i finalen. I år ser det dog ud til at være en tand tættere.

New England Patriots vurderes som svag favorit til odds 1,70 af bookmakerne. Det svarer til cirka 58% chance, mens man også forvente, at mange blindt vil oddse på Patriots på grund af deres popularitet. Atlanta Falcons vurderes derimod til at have 42% chance. Bookmakerne giver her omkring odds 2,40.

Man kan dog også – hvis man ikke kan udpege vinderen – kigge på mange af de andre odds på Super Bowl. Her er et væld af specials, statistik-spil og naturligvis Most Valuable Player (MVP). Du kan forvente at finde over 300 spilmuligheder på Patriots – Falcons.

Kampen spilles natten til søndag d. 6. februar 2017.