Tævet til blods: Kvinde får hjælp på Facebook efter grusomt selfie

- Hjælp... En eller anden... Please...

Sådan lød bønnen fra Susann Stacy fra Kentucky, da hun i mandags lagde et billede af sig selv med store sår og blodplamager på Facebook.

Læs også: Kvinde fik tæv af kæresten i månedsvis

Forinden var hun blevet banket af sin mand, der også havde revet telefonstikket over, så hun ikke kunne ringe efter hjælp. Hendes mobiltelefon havde heller ikke netværk, og hendes eneste forbindelse til omverden var derfor Facebook. Det skriver Huffington Post.

En ven så det skræmmende selvportræt og ringede efter politiet, der fandt hende med flere flænger i hovedet og kager af blod i håret. Hendes mand var stukket af, men blev kort efter fundet og anholdt.

Læs også: Teenager fældet af røveri-selfie

Det utraditionelle råb om hjælp har givet Susann Stacy en del opmærksomhed, både postivt og negativt. Det fik hende til at lave følgende udtalelse på Facebook i går:

- Jeg lagde et billedet ud via nettet, fordi det var min eneste måde at søge hjælp på. Jeg havde ingen telefon at ringe med, ingen mobilforbindelse. Kun wifi. Jeg ville bare have hjælp, ikke dø i en pøl af mit eget blod på mit køkkengulv. Jeg er taknemmelig for hjælpen, omsorgen, bekymringen og menneskeligheden, som man har vist mig.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip