Tager Jobindex.dk prisen for bedste aprilsnar?

Der er formentlig en del jobsøgende, som i løbet af dagen har fået et godt grin over jobportalen jobindex.dk's måde at takle 1. april på.

I bedste aprilsnar-stil har jobindex.dk oprettet en jobannonce på vegne af København Zoo. Men det er en noget speciel medarbejder, den gamle zoologiske have søger.

LÆS OGSÅ: Dagens bedste aprilsnar: McD i børnehaven

"Er du glad for dyr, og er du samtidig et solidt marketingtalent, der kan sælge modeprodukter produceret af nogle af verdens mest eksotiske dyreracer? Så vær med fra start, når vi lancerer ’Marius’ taskekollektion", lyder de første linjer i annoncen på jobindex.dk.

Hele annoncen tager tydeligvis gas på den store opmærksom, der var for kort tid siden, da københavn Zoo valgte at aflive en giraf ved navn Marius under store protester fra borgere og organisationer.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

"Siden starten af 2014 har vi løbende lagt dyr til side til andre formål, og du får nu muligheden for at få en nøglerolle, når vores nye taskekollektion produceret af blandt andet giraf, løve og hvidhåndet gibbon rammer butikkerne i løbet af april. Kollektionen vil blive solgt i førende livstilsbutikker samt ved særligt opstillede boder foran de overlevende dyrs bure i zoo", står der videre i jobannoncen.

Og det er ikke så få krav, der bliver stillet til ansøgerne. Både uddannelsen, fantasien og garderoben skal være i orden, da ansøgeren gerne skal være dyrepasser eller slagter, og være i stand til at gøre døde dyr til en solstrålehistorie og samtidig være iført det obligatoriske zebrastribede jakkesæt.
  
Læs hele aprilsnarren her:

 

Dagens Gossip