Taget ud i pausen: Yussuf Poulsen godkender lyndebut

20-årige Yussuf Poulsen fik lyndebut for det danske fodboldlandshold, da han overraskende var med fra start i lørdagens 1-1-udekamp mod Albanien i EM-kvalifikationen.

Men ikke meget lykkedes for RB Leipzig-spilleren, der blev taget ud i pausen, da Danmark var bagud 0-1.

- Vi var bagud 0-1 og skulle lave nogle taktiske ændringer, og det gik så ud over mig. Det er landstrænerens valg, men det var ikke på baggrund af min præstation, jeg blev taget ud, men på grund af taktiske årsager.

- Jeg leverede en god arbejdsindsats. Jeg løb og løb, og jeg havde enkelte farlige situationer offensivt, så jeg er fint tilfreds, siger Yussuf Poulsen, der indledte kampen på højrekanten.

Han blev erstattet af Lasse Vibe, der endte med at udligne til 1-1 10 minutter før slutfløjtet. Da Vibe kom ind, gik Danmark over til at spille med to deciderede angribere - Bendtner og Vibe. Sidstnævnte kunne have scoret flere mål end det ene, det blev til.

For Yussuf Poulsen handler det nu om at fokusere på den næste opgave, som er tirsdagens kvalifikationskamp i Telia Parken mod Portugal.

Kantspilleren siger, at tilhængerne skal være tålmodige med ham, da han kun har trænet ganske få gange med landsholdet.

- Jeg er ny på holdet, og folk skal vænne sig til mine løbemønstre, men jeg ville gerne være kommet frem til flere farlige chancer mod Albanien, siger han.

/ritzau/