Tak for hjælpen: Det væltede ind med børn til ferielejr på Stevns

Holger Madsen

|

05/07/2013

Dagens topnyheder

Her på Dagens.dk fortalte vi torsdag historien om Sct. Georgs Gildets feriekoloni Skovvængehus i Bøgeskoven på Stevns, hvor man efterlyste børn.

Der skal være feriekoloni i uge 29, og selv om der er 27 pladser, ja så var der kun 18 børn meldt til.

Lidt underligt i en tid hvor alt ellers er økonomisk stramt - og hvor der her var mulighed for at vanskelligt stillede børn kunne få sig en rigtig god ferie-oplevelse. Gratis.

Artiklen blev da også læst rigtig, rigtig mange gange her på sitet, og blev delt utallige gange på Facebook.

Og det kunne en af tovholderne på feriekolonien, Poul Nielsen, godt mærke.

- Telefonen kimede uafbrudt hele dagen. Det var helt vildt. Jeg har fået mere end 100 opkald, så det er helt fantastisk - selv om jeg så ikke nåede alt det jeg ellers skulle i går, siger han i dag til Dagens.dk.

Ud over de mange telefonopkald fra forældre, der ville melde deres børn til, så er det også strømmet ind med elektroniske ansøgninger, men de er endnu ikke talt op.

- Vi har mere end rigeligt og kunne sagtens fylde flere lejre op, hvis det var det. Det er helt overvældende, men selvfølgelig trist at vi nu må skuffe mange med et afslag, siger Poul Nielsen.

Det var planen at 27 børn skulle deltage, men der bliver måske nu plads til et par ekstra børn.

- Vi kan have op til 30 børn på feriekolonien, så mon ikke vi tager et par ekstra med oven på alt det her, siger han, og er taknemmelig for at det endte så godt.

- Jeg vil virkelig gerne sige mange til jer og læserne på Dagens.dk. Det blev en rigtig travl torsdag, men hvor er det dejligt at vi nu kan fylde lejren op med børn, der virkelig fortjener en god oplevelse. Tak skal I have, lyder det fra Poul Nielsen.

Og her fra redaktionen vil vi da bare ønske alle en rigtig god tur til feriekolonien på Stevns. Og sig endelig til hvis kan hjælpe med andre gode gerninger.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information