Tal ikke med din mand, før I har spist

Tager du dig selv i at bide hovedet af din fyr omkring aftensmadstid? Eller ender den lille snak, du troede, I skulle have, med at I skændes og slås? Så er det måske mere sult end vrede, der styrer løjerne, skriver health.com.

Har I skændtes? Her er rådene fra udeoghjemme.dk til, hvad I ikke skal gøre bagefter, hvis I vil være venner

Forskning lavet på Ohio State University viser, at folk med lavt blodsukker er mere aggressive overfor deres partner end de, der har et mere stabilt blodsukker niveau. Derfor skal du ikke tage den store snak med din partner, når dine reserver er  nede, forklarer professor Brad Buchman, der er ledende forsker bag studiet:

- Sikre dig, at du ikke taler med din partner om noget vigtigt, hvis du er sulten, fordi sultne mennesker ofte er mere gnavne, irritable og vrede, og vi ved at vrede mennesker er impulsive. Impulsive mennesker siger og gør ting, som de senere fortryder.

Bare ærgerligt piger! Et godt forhold afhænger af din mand og hans syn på verden, skriver udeoghjemme.dk

Snak når I har det godt

Det er derfor en dårlig idé at diskutere jeres haltende sexliv eller opvask-fordeling, når I træder indenfor hjemmets fire vægge efter en alt for lang dag på jobbet, en endnu længere kø i supermarkedet og en frokost, som er spist for flere timer siden. Dit blodsukker er lavt og du risikerer at sige noget, du ikke mener eller fortryder.

Men hvornår er det så godt at tage snakken? Det giver professor fra University of Colorado og forfatter til en bog om ægteskabelige argumenter sit bud på her:

- Hav en romantisk og sund middag med din partner…tag de konflikt orienterede diskussioner, når I hygger jer med eksempelvis en middag, for det kan afværge både vrede og det lave blodsukker.

God mad er altså lig med en god snak, ifølge eksperterne og det lyder vel egentlig ikke så tosset. Hvis I kan få løst nogle af jeres parforholdsproblemer og samtidig hygge over noget mad, så er det da klart bedre end at få hverken eller.

Af Mette Skøtt, udeoghjemme.dk/NewsDesk Aller Media.

 

Dagens Gossip