To talenter kan få landsholdsdebut i vigtige EM-kampe

Der er to mulige debutanter i den landsholdstrup, som landstræner Morten Olsen har udtaget til EM-kvalifikationskampene mod Albanien og Portugal i oktober.

Offensivspillerne Uffe Bech (FC Nordsjælland) og Yussuf Poulsen (RB Leipzig) er blevet belønnet for deres storform i sæsonens første måneder og har taget skridtet op fra U21-landsholdet.

- Det er spillere med fart, ligesom Martin Braithwaite, som vi har med igen. Vi har manglet spillere med fart i støvlerne, siden Dennis Rommedahl stoppede.

- Vi har mange dygtige positionsspillere, men vi skal også kunne true bagrummet og på omstillinger, og det kan de, forklarer Morten Olsen.

Han har foreløbig udtaget 22 spillere, men yderligere to mand vil komme ind på holdet, inden truppen samles på mandag i Helsingør.

Den ene bliver en højre back, hvor Olsen håber, at Lars Jacobsen bliver klar til at gøre comeback. Jacobsen har på grund af en skade ikke været i aktion i mere end en måned, men Olsen vil gerne have fynboens rutine ind i truppen.

Hvis ikke Jacobsen melder sig klar, bliver Daniel Wass indkaldt.

Den sidste plads er landstræneren mere hemmelighedsfuld om, men et godt bud kunne være, at han leder efter yderligere en central midtbanespiller til en trup, hvor hverken Niki Zimling eller Leon Andreasen er udtaget.

Her er landsholdstruppen til kampene mod Albanien og Portugal:

Målmænd: Kasper Schmeichel, Stephan Andersen, Jesper Hansen.

Forsvar: Peter Ankersen, Kian Hansen, Simon Kjær, Daniel Agger, Andreas Bjelland, Nicolai Boilesen, Simon Poulsen.

Midtbanespillere: Christian Eriksen, Jakob Poulsen, Lasse Schöne, Pierre Emile Højbjerg, Thomas Kahlenberg, William Kvist, Michael Krohn-Dehli.

Angribere: Nicklas Bendtner, Uffe Bech, Martin Braithwaite, Lasse Vibe og Yussuf Poulsen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip