Talenterne får hjælp til at klare lektierne

Skrevet af John Meyer

|

06/12/2012

Dagens topnyheder

Eleverne i idrætsklasserne i Haderslev Kommune kan nu også få hjælp til lektierne i Haderslev Fodbold Klubs lektiecafe. I caféen har drenge og piger i HFK siden august fået hjælp til at klare dansk og matematik, og nu er klubben klar til at udvide tilbuddet, så også eleverne i idrætsklasserne kan benytte det.

Souschef på Sdr. Otting Skole, Jacob Due Hansen, ser positivt på indbydelsen fra HFK. Skolen har allerede et lektielæsningstilbud, men Jacob Due Hansen ser også fordele ved, at eleverne nu kan benytte HFKs tilbud.

- Vi er glade for det initiativ som HFK tager for både egne medlemmer og eleverne i idrætsklasserne. Der er ingen tvivl om, at en lektiecafe i elevernes træningsmiljø vil være en populær hjælp i hverdagen for mange, siger Jacob Due Hansen.

Kvalificeret hjælp
- Lektiehjælpen tilbydes af rutinerede, faguddannede lærere på frivillig basis, og er et tiltag HFK har oprettet på foranledning af vores medlemmers ønsker. Vi arbejder i HFK på at kunne tilbyde et madtilbud i tilknytning til lektiecafeen, og hvis man på en eller anden måde kan bidrage med noget til lektiecaféen, så skal man endelig kontakte os, siger næstformand i HFK, Claus Dall.

Haderslev Kommunes elitekoordinator Morten Nørby Poulsen hilser tiltaget fra HFK særdeles velkomment og håber, at såvel medlemmer i HFK og elever i idrætsklasserne vil nyde godt af HFKs tilbud til dem.