Talentfuld mor laver fantastiske fletninger på sin datter - og de er forskellige hver dag

Der findes forældre, som i al hast laver en rodet hastehale på deres døtre, før de skal ud af døren og i skole. Og så findes der forældre som australske Shelley Gifford.

Hun laver en ny fletning på sin datter Grace hver morgen - og den er altid perfekt sat og utroligt smuk. 

Shelley Gifford, som bor i Melbourne, tager altid et billede af sin datters frisure og lægger det på Instagram under profilnavnet prettylittlebraids til sine 125.000 følgere.

Hun fortæller til MIrror, at fletningerne tager hende omkring et kvarter at lave.

- Grace er fantastisk. Jeg har stylet hendes hår, siden hun var helt lille, så hun kender ikke til andet. Det er hendes stilletid foran tv'et, når hun har gjort sig klar til at tage i skole, så hun er mere end glad for at sidde der, fortæller Shelley Gifford.

Hun tilføjer, at hun elsker at lave noget, som hun er brænder for, og som Grace er en del af. 

- Vores liv er så travlt med skole og fritidsaktiviteter, at jeg elsker den tid om morgenen, hvor vi alle er samlet som en familie. 

Se eksempler på Shelley Giffords unikke talent herunder.

 

Weaved Dutch lace braid into a messy bun today. Hope you are all enjoying the weekend! @countryroad @_countryroadkids_ #countryroadkids

Et billede slået op af Braider: Shelley (@prettylittlebraids) den

5. Mar 2016 kl. 7:51 PST

 

 

Started off being inspired by the talented Kathy over at @kattbie but I got side tracked and added another element. Kathy is super talented with such intricate styles on young girls fine hair! Go give her a follow if you're not already. Day 3 of #myIGhairinspiration #cghphotofeature #industriebeauty #melbournehairstylist #melbournehairdresser #braid #braids #hairinspiration #cutegirlshairstyles #instabraid #instahair #modernsalon #hairdressermagic #heart #love #frenchbraids #loopbraid

Et billede slået op af Braider: Shelley (@prettylittlebraids) den

22. Feb 2016 kl. 1:21 PST

 

 

Et billede slået op af Braider: Shelley (@prettylittlebraids) den

11. Feb 2016 kl. 3:39 PST

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip