Task Force anholder fem under aktion i Vejle

Task Force Vest har torsdag lavet en større anholdelses - og ransagningsaktion i Vejle.

I forbindelse med aktionen blev fem personer anholdt, heraf fire mænd på henholdsvis 59, 46, 42 og 28 år samt en kvinde på 43 år. En af de anholdte er et fuldgyldigt HA medlem, oplyser politiinspektør Brian Voss Olsen i en pressemeddelelse.

Alle de anholdte fremstilles fredag i grundlovsforhør ved Retten i Kolding, hvor politiet kræver dem varetægtsfængslet under den videre efterforskning.

Politiet vil anmode om dobbeltlukkede døre i forbindelse med grundlovsforhøret.

- Der kan ikke udelukkes yderligere anholdelser i sagen og herunder mulige fremstillinger i grundlovsforhør.

- Af hensyn til efterforskningen samt anmodningen om dobbeltlukkede døre i grundlovsforhøret, er der ikke yderligere oplysninger om dagens aktion, skriver politiet.

Task Force Vest er en særlig enhed, der efterforsker rocker - og bandekriminalitet, organiseret indbrudskriminalitet, hælerier og hjemmerøverier.

En efterforskning hører hjemme i Task Force Vest inden for disse kategorier af kriminalitet, hvis den antages at være organiseret, overskride grænser mellem politikredsene og efterforskningen er fremadrettet.

Task Forcen er sammensat af medarbejdere fra Fyns politi og de jyske politikredse og decentralt organiseret med sektioner i hver af de nævnte politikredse. Task Force Vest har hovedsæde i Horsens og ledes operativt af politiinspektør Brian Voss Olsen, Sydøstjyllands Politi.

/ritzau/

 

Dagens Gossip