Task force skal redde USA fra flere Ryder Cup-smæk

Europa har i den grad krammet på USA ved golfturneringen Ryder Cup. Det beviste europæerne igen i år, hvor USA tilbage i september blev slået stort.

Det var tredje gang i træk, at Europa løb med det prestigefyldte trofæ, men den kedelige statistik skal nu vendes, hvis det står til amerikanerne.

Med stjernerne Tiger Woods og Phil Mickelson i spidsen har amerikanerne nedsat en såkaldt task force, bestående af 11 tidligere kaptajner og nuværende spillere.

Den nye task force skal endevende hele processen omkring amerikanernes præstationer ved Ryder Cup for på den måde at vende de dårlige resultater. Det glæder Tiger Woods sig til at være en del af.

- Jeg mener, at denne task force er et stort skridt i den rigtige retning for at opnå det, vi alle gerne vil: At vinde Ryder Cup.

- Ryder Cup er utrolig vigtig for alle spillere, der er så heldige at få lov til at repræsentere sit land. Jeg er utrolig glad for at være en del af denne gruppe, siger Woods til Reuters.

Efter årets udgave af Ryder Cup var Phil Mickelson ude med en meget skarp kritik af sin egen kaptajn Tom Watson.

Sammen med den nye task force får han nu muligheden for at være med til at bestemme, hvem der i fremtiden skal være kaptajn for amerikanernes Ryder Cup-hold.

Derudover vil gruppen også gennemgå pointsystemet, som er med til at udvælge, hvilke spillere der skal spille med for USA.

Med nederlaget i år har USA tabt otte ud af de seneste 10 udgaver af den prestigefyldte Ryder Cup-turnering.

/ritzau/

 

Dagens Gossip