Tatoveret mand i dametøj svingede dilleren i trafikken

Michael Lauritsen

|

17/09/2013

Dagens topnyheder

For mange er datoen fredag den 13. ensbetydende med overtro om uheld og ulykke. Men 42-årige James Reid Sills fra Indiana, USA, vil i al fremtid huske det som dagen, hvor han blev anholdt på åben gade, mens han stod og blottede sine kønsdele iført dametøj.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyhder og underholdning

James Reid Sills blev anholdt i et kryds nær sit hjem. Her stod han og svingede med dilleren foran forbipasserende fodgængere og biler. Det oplyser Indianapolis Metropolitan Police til WISH-TV ifølge Huffington Post.

Han står nu til en bøde for offentlig uorden.

Men det kan vise sig at blive en endnu dyrere forbøjelse for den 42-årige blotter. En gennemgang af politiets filer viser nemlig, at manden, der også kalder sig 'Jessica', er registreret sexforbryder. 

LÆS OGSÅ: Mand med kraftig kæbe og stiv diller onanerede på knallert

I 1999 blev han dømt for seksuelt misbrug af børn. Han har afsonet tre og et halvt år af en fængselsstraf på i alt syv år.

Det er ikke kun dametøjet, der er med til at gøre James Reid Sills til en af de mere 'farverige' kriminelle i politiets register. Han har også flere tatoveringer. Blandt andet et par djævlehorn i panden og en rosenbusk på ryggen.

SE BILLEDER AF JAMES REID SILLS I FULD STØRRELSE HER: