Taxachauffør stukket ihjel, efter at 15-årig pige anklager ham for at være pædofil

13/04/2016 16:51

Ninna Andreasen

Nyheder

Mest læste i dag

En 15-årig pige har øjensynligt overbevist en gruppe teenagere om, at de skulle slå en 42-årig taxachauffør ihjel, fordi han var pædofil.

Darren Kelly blev stukket ihjel tæt på sit hjem i Pitsea i Essex i oktober, skriver The Independent

Ifølge anklagerne i mordsagen er der intet bevis for, at den 42-årige skulle have været interesset i mindreårige. Efter gennemgang af mandens samtaler på nettet tyder det mere på, at han ledte efter en partner på 45 år eller derover.

- Faktisk er der masser af beviser på det præcis modsatte. Pigen satte gang i angrebet ved at samle en gruppe teenage-selvtægtsmænd for at angribe en 42-årig mand, hun havde mødt online. Hun havde sagt til de andre, at manden var pædofil, og resultatet var, at han blev slået, sparket og til sidst stukket ihjel på gaden, lød det i retten fra anklageren Crispin Aylett.

Fire er anklaget for mordet, og den ene af dem er den nu 16-årige pige, der er er tiltalt for at have opfordret til angrebet. Hun skal tidligere have arrangeret at mødes med to mænd, hun havde fundet på nettet, i håbet om at få dem anholdt.

Pigen havde tilsyneladende mistet troen på retssystemet og besluttet sig for at tage sagen i egen hånd.

Læs også: Mødre opdager sandheden om nabo: Så jagter de ham ud af hans hus

Ved de tidligere lejligheder, hvor hun havde mødt to mænd på henholdsvis 23 og 67 år på nettet og arrangeret at møde dem i virkeligheden, spurgte betjentene pigen, hvorfor hun havde gjort det. Her skal pigen ifølge betjentene have sagt, at det var fordi, de var perverse.

- Jeg synes ikke, pædofile skal have lov til at gå rundt, og jeg ser ikke andre gøre noget ved det, skal pigen have sagt.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler: