Taylor Swift donerer over 300.000 kroner til kræftramt pige - årsagen er fantastisk

Taylor Swift har flere gange bevist, hvorfor det er helt fortjent, hun er en af verdens mest afholdte superstjerner.

Og med hendes seneste træk, er det for alvor svært, ikke at holde af hende. 

11.årige Naomi Oakes fra Arizona i USA blev for nylig diagnisticeret med leukæmi, og fordi der er tale om akut lyemoid lekuæmi, er den lille pige tvunget til at blive på hospitalet under hele sin behandling, hvilket betyder en indlæggelse på 6 til 9 måneder. 

Men for at gøre ondt værre, betyder det også, at den glødende Taylor Swift-fan ikke kan se sit store idol spille koncert i Phoenix i Arizona den 18. august. 

I et forsøg på at rejse penge til kræftbehandlingen, havde familien oprettet en side på Gofundme, hvor folk kunne donere penge til regningerne, og i samtidig lavede familien en video på youtube, hvor de fortalte om pigens særlige måde at bekæmpe sygdommen på. 

Hun havde valgt, at Taylor Swifts nummer 'Bad Blood' skulle være hendes 'kamp-sang', og sammen med sine forældre ændrede de lidt i teksten, så den kom til at handle om kampen mod beskidt blod, så den passede på blod-kræft.

I videoen opfordrede de andre fans af Taylor Swift til at få sangerindens opmærksomhed og til sidst lykkedes det.

Tirsdag aften donerede Taylor Swift på familiens side Gofundme, hvor hun også efterlod en personlig besked.  

- Til den smukke og modige Naomi, jeg er ked af, at du går glip af koncerten, men der vil altid komme flere. Første fokus må være, at du får det bedre. Jeg sender de største knus til dig og din familie, skrev Taylor Swift sammen med donationen, der på grund af begrænsninger måtte sendes over fire gange, til de tilsammen lød på 50.000 dollars, hvilket svarer til 337.000 kroner.

11-årige Naomi Oakes var selvfølgelig ved at falde ud af hospitalssengen. 

- Jeg tror, jeg besvimer, lød det fra den brave i pige i en takkevideo, familien optog efterfølgende. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip