TDC køber mindre svensk konsulentvirksomhed

TDC køber den mindre svenske konsulentvirksomhed Viridis IT, der beskæftiger 43 medarbejdere, og styrker dermed forretningen på det svenske marked.

Det oplyser TDC i en pressemeddelelse.

TDC og Viridis IT oplyser ikke nogen købssum, men handlen bliver realiseret 1. oktober.

Viridis IT tilbyder virksomheder såkaldte "end-to-end managed services" inden for datacenter, it-tjenester og cloud-løsninger. Det svenske selskab omsatte sidste år for 52 millioner kroner og har de seneste år haft en vækst på 40 procent i gennemsnit.

- Jeg er rigtig glad for, at aftalen er faldet på plads. Det styrker helt sikkert vores strategiske fokus på at kunne tilbyde kunderne sammenhængende løsninger. Ikke mindst i en tid, hvor tele- og it-løsninger smelter sammen, siger koncerndirektør Asger Hattel fra TDC Nordic, i en pressemeddelelse.

- Vi får med købet af Viridis IT tilført dygtige medarbejdere, som især er stærke inden for software. Viridis IT har vist imponerende vækst, og med vores kunder og produktportefølje er der et godt fundament for at fortsætte den udvikling, siger Asger Hattel.

TDC omsatte sidste år for 2,7 milliarder kroner på det svenske marked og leverer både tjenester til private og erhverv. TDC beskæftiger 800 medarbejdere i Sverige.

Opkøbet kommer knap to uger efter, at TDC købte den norske virksomhed Get AS, der gør sig inden for kabel-tv på det norske marked.

Her lød købsprisen på 12,5 milliarder kroner, og TDC fik med købet 800 nye medarbejdere ind i virksomheden.

/ritzau

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip