Team Danmark pumper flere millioner i badmintoneliten

Dansk badmintons gode internationale resultater skulle gerne fortsætte i de kommende år, efter at Team Danmark fredag har vedtaget at pumpe 7,9 millioner kroner i badmintoneliten frem til midten af 2015.

Det er 300.000 kroner mere end i den seneste støtteperiode, og pengene skal især hjælpe Badminton Danmark i talentarbejdet og give mulighed for at implementere ny teknologi omkring videoanalyse.

- Vi er en lille nation, og derfor skal vi være verdensmestre i talentudvikling, siger Team Danmarks direktør Michael Andersen i en pressemeddelelse.

- Talentarbejdet herhjemme er rigtigt godt, der bliver gjort et fantastisk arbejde for at løfte talenterne i klubberne. I den kommende støtteperiode, skal Badminton Danmark blandt andet arbejde med, at endnu flere klarer den svære overgang fra ungdoms- til seniorlandshold.

- Samtidig skal der igangsættes en toårig elitetræneruddannelse og ansættes en elitekoordinator, som skal styrke arbejdet med eliten og talenterne, siger Michael Andersen.

De bedste badmintonspillere kommer i fokus i den kommende uge, hvor der er VM på hjemmebane i Ballerup.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip