Team Esbjerg efter storsejr: Vi vil have førstepladsen

Det var noget af en magtdemonstration, da Boxer Dameligaens tophold, Team Esbjerg, onsdag aften gennempryglede Viborgs forsvarende DM-guldvindere med hele 32-21 på udebane.

Med sejren fører Team Esbjerg ligaen med 22 point for 12 kampe, fire point flere end Viborg, FCM Håndbold og Team Tvis Holstebro.

Selvom førstepladsen i grundspillet ikke udløser guldmedaljer i sig selv, er Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, opsat på at sikre førstepladsen.

- Vi vil gerne slutte på førstepladsen i grundspillet, men vi er bevidste om, at en helt ny turnering begynder, når vi kommer til semifinalerne. Vi holder begge ben på jorden, siger træneren til Team Esbjergs hjemmeside.

I onsdagens kamp førte vestjyderne med 13-10 ved pausen, inden de efter pausen gjorde det af med det svækkede Viborg-hold, der blandt andre talte den 42-årige comebackspiller, Heidi Astrup.

- Først og fremmest lagde vi et hårdt pres på Viborg i samtlige 60 minutter. De var med i første del af kampen og spillede udmærket håndbold, men kunne ikke holde kadencen, og vi kunne afgøre kampen i de første 10 minutter af anden halvleg.

- Vi har spillet en række kampe uden at have været helt oppe at ringe spillemæssigt, men i dag (onsdag) skulle det være, og spillet skulle nå op i nærheden af klimaks. Spillerne var ekstra tændte, siger Lars Frederiksen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip