Team Esbjerg forstærker truppen

Skrevet af Redaktionen

18/01/2013

Mest læste i dag

Team Esbjergs højst overraskende 28-25-sejr over Viborg HK giver genklang i den danske håndboldverden, og triumfen i Blue Water Dokken onsdag aften kunne hensætte esbjergensiske håndboldtilhængere, i medaljedrømme, allerede i denne sæson.

Realistisk vurderet skal meget dog lykkes for Team Esbjerg uden de to gravide profiler, Kari Aalvik Grimsbø og Rikke Zachariassen, hvis målsætningen om medaljer skal indfries i denne sæson.

- Den sportslige ledelse arbejder på højtryk i disse uger, og der vil i de kommende uger blive indgået aftaler med flere danske og udenlandske klassespillere, siger bestyrelsesformand Bjarne Pedersen og fortsætter:

- Som billedet tegner sig nu, vil truppen blive den stærkeste nogensinde og med gode chancer for at opfylde vores målsætning om at hente medaljer til Team Esbjerg, siger Bjarne Pedersen. 

Team Esbjerg etablerede i fjor en topspillergruppe bestående af 10 virksomheder, der i en toårig periode bakker op om at hente forstærkninger til klubben.

Det økonomiske tilskud gjorde det muligt inden denne sæson at hente den skudstærke bagspiller, Nikoline Nielsen, i Slagelse Håndbold.

- Vi vil også i den kommende sæson være varsomme med at skrue lønbudgettet op og agter at etablerede endnu en topspillergruppe, så vi kan operere med 400.000 kroner oven i budgettet, til at tilføre en spiller af landsholdsklasse, siger Bjarne Pedersen og fortsætter:

- Vi har tilsagn fra en håndfuld virksomheder og vil i de næste uger opsøge flere emner til at indgå i en ny topspillergruppe, så vi kan sikre vores store publikum håndboldoplevelser som den seneste mod Viborg, slutter Bjarne Pedersen.

Ud over forhandlinger med nye spillere, er Team Esbjerg i dialog, med blandt andre profilerne Lotte Grigel og Angelica Wallén, om en forlængelse af samarbejdet.

Derimod ligger det fast, at Gøril Snorroeggen, efter en glimrende indsats, i tre sæsoner i klubben, af familiemæssige årsager, vender hjem til Norge.