Team Esbjerg kæmper sig til uafgjort i topkamp

26/02/2015

Med to minutter tilbage af torsdagens topkamp i Boxer Dameligaen i håndbold var hjemmeholdet fra Team Esbjerg bagud med to mål, men topkampen mod Team Tvis Holstebro endte alligevel 30-30.

Team Esbjerg, som topper ligaen, var på mod nederlaget, men så scorede Lotte Grigel og Maibritt Kviesgaard i slutfasen.

Værterne, der var bagud 12-13 ved pausen, topper ligaen med 33 point efter 20 kampe i grundspillet. Team Tvis Holstebro forbliver på tredjepladsen fire point dårligere end Team Esbjerg.

Topscorer for Team Esbjerg blev Johanna Ahlm med otte scoringer, mens udeholdets mest scorende spiller var Jamina Roberts med ni mål.

FC Midtjylland på andenpladsen halede ind på Team Esbjerg med den sikre 29-19-udesejr over Skive fH. FCM er nu blot ét point efter førerholdet fra Esbjerg.