Team Esbjerg kommer med fuld styrke mod Hadsten

06/04/2016 16:00

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Med 18 dages kamppause mellem afslutningen på grundspillet i kvindernes håndboldliga og den første DM-semifinale kommer torsdagens pokalkamp mod 1. divisionsholdet Hadsten belejligt for Team Esbjerg.

- Kampen i Hadsten ligger fint i forhold til at få kamptræning i benene, og vi kommer med fuld styrke.

- Vi ved godt, at der på forhånd ikke er samme tænding ved at spille mod et midterhold fra 1. division og så en semifinale mod en stærk modstander.

- Og derfor er det vigtigt, at vi møder opgaven med ydmyghed og giver os 100 procent, siger Team Esbjerg-træner Lars Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Hadsten har afsluttet sæsonen på en sjetteplads med 29 point i 1. division, og for det blåblusede hjemmehold vil pokalkampen utvivlsomt være et af sæsonens højdepunkter.

- Vi har den seneste uge arbejdet med alle dele af spillet på træningsbanen, og det vil vi forsøge at udføre i pokalkampen, siger Lars Frederiksen, som satser på at vinde alle turneringer, Team Esbjerg deltager i.

Bortset fra den fingerskadede streg- og forsvarsspiller Stine Bodholt stiller Team Esbjerg med hele truppen i Hadsten, der ligger mellem Aarhus og Randers.

Team Esbjergs kamp mod Hadsten spilles torsdag klokken 18.30 i Vestjysk Bank Arena.

/ritzau/