Team Esbjerg-træner før DM-finale: Slip alle hæmninger

Team Esbjerg skal slippe tøjlerne, glemme alt om hæmninger og give den fuld gas, når FC Midtjylland torsdag aften kommer på besøg i klubbernes andet DM-finaleopgør.

Sådan lyder opskriften fra Esbjerg-træner Lars Frederiksen.

- Vi ved, at det bliver små marginaler, der afgør det hele. Med den kulisse, der venter os i Blue Water Dokken, skal vi slippe alle hæmninger løs og spille for fuldt drøn – men stadig med omtanke.

- Et forspring på tre mål er ikke meget i håndbold, siger Lars Frederiksen i en pressemeddelelse.

FC Midtjylland vandt det første finaleopgør 20-17, og derfor har de danske mestre et fint udgangspunkt torsdag aften.

Team Esbjerg skal vende tingene på hovedet og vinde med en større margin, hvis vestjyderne skal sikre sig DM-guldmedaljerne på hjemmebanen.

- Nu er det FC Midtjylland, der har teten og skal ud og forsvare en føring. Vi er på hjemmebane med en fyldt hal og skal tænke offensivt, arbejde lidt hårdere og løbe flere meter.

- Når man blot scorer 17 mål i den første finalekamp, giver det sig selv, at vi skal løfte os angrebsmæssigt, og at vore skytter skal præstere bedre, siger Lars Frederiksen.

Hos Team Esbjerg er både Rikke Zachariassen og Estavana Polman klar til guldbraget, som vil blive overværet af 3400 tilskuere. Begge spillere måtte udgå i det første finaleopgør.

Klubbernes andet og afgørende DM-finaleopgør spilles torsdag klokken 17.10 i Esbjerg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip