Team Esbjerg-træner om konflikt: Det sker ikke ret tit

Det har vakt betydelig opsigt i den håndboldinteresserede del af Danmark, at Team Esbjergs landsholdsspiller Lotte Grigel er havnet i konflikt med klubbens cheftræner, Lars Frederiksen.

På grund af uenighederne var playmakeren ikke med, da Team Esbjerg lørdag spillede uafgjort mod Team Tvis Holstebro i Boxer Dameligaen.

Lars Frederiksen ærgrer sig over konflikten, og træneren ønsker heller ikke at afsløre detaljer.

- Det er heldigvis ikke noget, vi oplever ret tit, det kan jeg godt røbe. Men nu er det sket, og så prøver vi at ordne sagen inden for egne mure og se, om vi ikke kan finde en god løsning.

- Vi har prøvet at have en strategi i klubben om, at når den slags sker - og det sker forhåbentlig ikke så tit - så prøver vi at holde det internt, siger Lars Frederiksen.

Team Esbjerg angav først sygdom som årsagen til, at Lotte Grigel ikke var med i kampen mod Team Tvis Holstebro.

Mandag morgen meddelte klubben imidlertid i en pressemeddelelse, at landsholdsspilleren havde pakket sine ting i omklædningsrummet efter torsdagens pokalsejr ude over HC Odense, og at hun ikke var med i spillerbussen hjem fra kampen.

Fredag deltog Lotte Grigel ikke i Team Esbjergs træning, efter at hun og hendes far havde holdt et møde med klubbens sportschef, Thomas Hylle.

Her blev det besluttet, at hun ikke skulle være med i kampen mod Team Tvis Holstebro.

Lotte Grigel er i denne uge samlet med landsholdet, der skal spille mod Tyrkiet og Portugal i EM-kvalifikationen.

Også derfor vil Lars Frederiksen ikke tale om sagen i detaljer.

- Jeg vil gerne have ro på denne situation, også for klubbens skyld. Derfor venter vi med at svare på spørgsmål, indtil vi kommer om på den anden side af de her kvalifikationskampe, der skal spilles.

- Lige nu er vi i en periode med en landsholdssamling, hvor Lotte er med. Vi har bestemt os for at sige, at når hun kommer hjem, så sætter vi os ned, og så finder vi nok en løsning på, hvad der skal ske i fremtiden, siger Team Esbjerg-træneren.

Lotte Grigel har kontrakt med Team Esbjerg frem til sommeren 2017.

/ritzau/

 

Dagens Gossip