Team Tvis-back er dybt skuffet efter klø i semifinale

23/04/2016 22:14

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Der er stor skuffelse i Team Tvis Holstebro, efter at håndboldklubben lørdag aften fik en ordentlig en på sinkadusen af Team Esbjerg i den anden DM-semifinale mellem klubberne.

Team Tvis gik ellers ind til kampen i Esbjerg med en 32-27-føring i bagagen fra den første kamp på hjemmebane, men holdet tabte med hele 19-31 i returkampen.

- Vi holdt ikke aftalerne i forsvaret, og det gjorde, at vores målmænd fik svære betingelser. Så fik vi ikke løbet de kontraer, vi skulle, og så blev det svært, siger Team Tvis-backen Jette Hansen efter den store lussing.

Hun roser samtidig Team Esbjerg, der overvandt et direkte rødt kort til profilen Estavana Polman lige før pausen.

- Esbjerg spillede en fin kamp, det var tydeligt, at de havde lært noget af den første kamp.

- Det var et helt andet Esbjerg-forsvar i dag. De var meget mere aggressive, hvilket vi var klar over, at de ville være. Men vi fik det ikke løst, og det var nok derfor, vi tabte så stort, siger Jette Hansen.

Team Tvis Holstebro skal nu spille om DM-bronze mod enten FCM Håndbold eller Viborg HK, der søndag mødes i den anden semifinale.

Derudover har Team Tvis mulighed for at vinde Cup Winners Cup, hvor klubben møder russiske Lada i finalen.

- Sæsonen er ikke færdig. Men når man står i en DM-semifinale og har vundet den første kamp med fem mål, så er man dybt skuffet over ikke at komme i finalen.

- Lige nu fylder det meget, men vi må tilbage i træningslokalet og kæmpe røven ud af bukserne for at komme ud af denne sæson med et godt resultat.

- Det kan vi passende gøre ved at vinde Cup Winners Cup og sikre DM-bronze, siger Jette Hansen.

/ritzau/