Team Tvis Holstebro forlænger med trænertrio

Det bliver også i de kommende to sæsoner Pether Krautmeyer og Søren Hansen, der er henholdsvis cheftræner og assisterende træner for Team Tvis Holstebros damehold.

Desuden er Michael Bruun tilknyttet holdet i foreløbig en sæson mere som målmands- og assistenttræner.

Team Tvis-bestyrelsesformand Jørgen Hansen er godt tilfreds med forlængelserne.

- Vi har i Pether, Søren og Michael tre yderst kompetente trænere, der er en perfekt trio at sætte i spidsen for den nye start, dameholdet skal ud i.

- Vi får erfaring, men også nytænkning og ikke mindst evnen til at udvikle spillere, og jeg glæder mig til at følge arbejdet med det nye, spændende hold, siger Jørgen Hansen til klubbens hjemmeside.

Han kalder træner-setuppet i de to næste sæsoner for en opgradering.

- I og med at vi i de kommende år kommer til at arbejde endnu mere med decideret udvikling, både af egne unge og nye spillere, har vi opgraderet på trænersiden, hvor Søren Hansen får en større rolle end i denne sæson.

- Dermed står vi med nogle trænerressourcer omkring vores damehold, som gør, at vi tillader os at have store forventninger til fremtiden, siger Jørgen Hansen.

Pether Krautmeyer konstaterer, at kontraktforlængelsen passer perfekt til både de sportslige ambitioner og til familielivet.

- Jeg ser i høj grad frem til at skulle arbejde med et nyt, spændende og yderst talentfuldt hold, der på mange måder skal begynde forfra.

- Jeg kan godt lide at arbejde med hold, der er underdogs, og jeg har mange gange i mine 19 år som træner arbejdet med hold, der var underdogs - men endte med at blive tophold, siger han.

Træneren påpeger dog, at man skal vænne sig til, at Team Tvis i næste sæson nok ikke vil vinde så meget, som holdet plejer.

- Vi skal bygge et hold op bestående at primært yngre spillere, men dog spillere med ligaerfaring, og vi skal have nogle af vores akademispillere ind omkring holdet også.

- Det bliver super spændende, og jeg glæder mig meget til udfordringen, forklarer Pether Krautmeyer.

/ritzau/

 

Dagens Gossip