Team Tvis tager fire på stribe med sejr i jysk opgør

08/02/2016

For fjerde gang i træk kunne Team Tvis Holstebro forlade en kamp i Primo Tours Ligaen som vinder.

Den vestjyske håndboldklub vandt mandag aften 24-19 hjemme over Silkeborg-Voel KFUM.

Det skyldtes ikke mindst meget stærkt spil af Team Tvis-målmand Silje Solberg, der havde en redningsprocent på over 50.

Stillingen var 10-10 ved pausen, men i anden halvleg rykkede hjemmeholdet fra det gæstende mandskab, der jagter en plads i slutspillet.

Det er Team Tvis Holstebro tæt på at have sikret sig. Klubben ligger nummer fire i ligaen med 21 point for 16 kampe.

Silkeborg-Voel KFUM er nummer syv med 15 point, og klubben ligger dermed lige uden for slutspilspladserne.

Nykøbing Falster besætter i øjeblikket sjettepladsen med 17 point.

Team Tvis Holstebro offentliggjorde i timerne før kampen to tilgange fra næste sæson.

Målmanden Marianne Lundsby vender hjem efter en periode i Randers HK, mens højrebacken Pauline Bøgelund kommer til klubben fra FCM Håndbold.